Het laatste nieuws

26 juni 2023 / Rim

PaTz Portal kondigt nieuwe integratie met VIPlive aan om efficiëntie in palliatieve zorg te verbeteren

PaTz Portal, het toonaangevende softwareproduct voor keteninformatie in palliatieve zorg, kondigt met trots de integratie met VIPlive aan. Deze samenwerking biedt huisartsen de mogelijkheid om direct vanuit het patiëntendossier in VIPlive naar PaTz Portal te navigeren en nieuwe dossiers aan te maken met patiëntinformatie uit VIPlive. Hierdoor wordt handmatig overtikken van gegevens overbodig en kan er efficiënter gewerkt worden.

08 maart 2022 / Rim

Ervaringen van onze informatica stagiairs Wing Yee en Wing Man

Ranshuijsen is een informeel en enthousiast collectief van intelligente professionals. Een Rotterdams bedrijf dat met een no-nonsense mentaliteit gas geeft op applicaties waarmee het fijn en efficiënt werken is; je voelt intuïtief dat ze kloppen. Met ons werk willen we impact maken: positieve, innovatieve en systematische verandering op de lange termijn.

24 februari 2022 / Joel Smit

Grip op het ongrijpbare: Monitor fluïde netwerken van start

Jeugdgroepen opereren tegenwoordig zowel online als offline, met een toenemende actieradius en in wisselende samenstellingen. Ze zijn hierdoor steeds minder goed zichtbaar, waardoor criminele carrières zich makkelijker en sneller kunnen ontwikkelen.

18 januari 2022 / Joel Smit

Den Haag gebruikt PGAx nu ook voor BIBOB, Riec Liaison en het Gemeentelijk Meldpunt Ondermijning

Gemeente Den Haag heeft Ranshuijsen medio 2021 gevraagd om een zaaksysteem voor de ondermijningsprocessen Bibob, RIEC-Liaison en het Gemeentelijk Meldpunt Ondermijning. 6 maanden later kunnen we met gepaste trots melden dat PGAx inmiddels in gebruik is genomen door de gemeente en haar partners voor de processen Bibob en RIEC-Liaison.

15 november 2020 / Sven van Geemen

Sven van Geemen na 8 jaar weer terug

Sven van Geemen was in 2009 ooit medewerker nummer 2 die bij Ranshuijsen kwam werken. Na een aantal jaren in het buitenland te zijn geweest start November 2020 weer bij ons.

17 juli 2020 / Joel Smit

Nieuwe PGAx klanten Juli 2020

Ook zijn we in de gemeente Tilburg gestart met de implementatie van PGAx voor de gemeentelijke Intensieve LeefbaarheidsAanpak (ILA) en Jeugd(groepen). We breiden de PGAx familie uit met een mobiele versie en veel mooie nieuwe functies!

Meer weten over PGAx? Ga naar www.pgax.nl of bel 010 452 1175

10 januari 2020 / Esther

MUIZ in Medisch Contact!

MUIZ in Medisch Contact! Regionaal informatie delen voor uitbraakpreventie in zorginstellingen

06 januari 2020 / Esther

Het jaar 2020 goed gestart?

PGAx wordt door steeds meer gemeenten en veiligheidshuizen gezien als de beste oplossing voor de persoongerichte aanpakken en complexe casuïstiek.

Super trots op ons product waar het hele team van Ranshuijsen hard aan werkt

01 december 2019 / Esther

ISO 27001 certificaat

Informatiebeveiliging is voor Ranshuijsen een groot goed. Wij zijn er als softwareleverancier dan ook trots op dat het certificaat onlangs is behaald. Software moet uiteraard niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig zijn. Dit certificaat is voor ons de bevestiging dat we dat ook goed kunnen.

29 november 2019 / Esther

Werksessie Meldpunt Uitbraken Infectieziekten & BRMO

Op donderdag 28 november was er weer een werksessie voor MUIZ waarbij er feedback is verzameld om de applicatie nog beter en gebruiksvriendelijker te maken.

22 oktober 2019 / Esther

De nieuwe en verbeterde versie van MUIZ is online!

Krijgt u meer of minder emailnotificaties van uitbraken dan gewenst? Stelt u dan (opnieuw) uw persoonlijk profiel in!

27 september 2019 / Esther

Presentatie MUIZ aan een internationale delegatie

Op 27 september is er door de GGD Rotterdam Rijnmond een presentatie gegeven aan een internationale delegatie.

24 september 2019 / Esther

Livegang gemeente Nieuwegein

Afgelopen dinsdag was er weer een taartmoment. Ook in de hashtaggemeente hashtagNieuwegein is PGAx deze week in gebruik genomen voor een efficiënte en hashtagprivacy proof ondersteuning van de coördinatie van re-integratie (ex-)gedetineerden en lokale persoonsgerichte aanpakken (PGA).

10 september 2019 / Esther

Livegang gemeente Amersfoort

Na 8 maanden is het zover. De heeft deze week onze applicatie PGAx in gebruik genomen voor de coördinatie van de re-integratie van (ex) gedetineerden en de lokale persoonsgerichte aanpak (PGA).

02 juli 2019 / Rim

4 juli 07:30-11:00 Stroomonderbreking

Op donderdag 4 juli tussen 7:30 – 11:00 is er door werkzaamheden op het stroomnet geen stroom bij ons op kantoor. Hierdoor zijn wij telefonisch niet/minder te bereiken. Voor spoed (applicatie is niet bereikbaar/applicatie doet het niet) zijn we te bereiken op het normale nummer (deze staat doorgeschakeld naar 1 mobiel nummer). Hopelijk zijn we die dag vanaf 11 uur weer up en running.

 

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

10 januari 2019 / Rim

Verbouwen van ons nieuwe kantoor

De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest om ons nieuwe kantoor te ontwerpen. Nu dat grotendeels af is gerond kunnen we ook de binnenkant gaan slopen.

27 november 2018 / Rim

We zijn uit ons jasje gegroeid!

We hebben bijna drie jaar met veel plezier boven de Witte de Withstraat gewerkt, maar we zijn hier echt uit ons jasje gegroeid. Dus het werd tijd om op zoek te gaan naar een groter pand. En gelukkig hebben we die, een straat verderop, gevonden!

20 november 2018 / Rim

Meldpunt Uitbraken Infectieziekten

Ranshuijsen - Mensvriendelijke software heeft voor Muiz de webapplicatie gebouwd, wat fungeert als een meldpunt waar zorgverleners besmettelijke ziektes en virussen in een ziekenhuis of verzorgingstehuis digitaal melden.

24 oktober 2018 / Rim

Twee stagiaires aan de slag!

Bij Ranshuijsen vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor stagiaires. We laten studenten graag kennismaken met ons bedrijf en leren ze hoe wij mensvriendelijke software toepassen in de praktijk. Onlangs zijn Giovanni en Jurgen bij Ranshuijsen begonnen.

22 oktober 2018 / Rim

Twee nieuwe collegas zijn gestart

Ranshuijsen is altijd op zoek naar developers met een passie voor gebruiksvriendelijkheid. Twan en Diederik voldoen allebei aan onze criteria, maar nog belangrijker is dat Ranshuijsen ook aan hun criteria voldoet. Ze stellen zich graag voor