Het laatste nieuws

02 juli 2019 / Rim

4 juli 07:30-11:00 Stroomonderbreking

Op donderdag 4 juli tussen 7:30 – 11:00 is er door werkzaamheden op het stroomnet geen stroom bij ons op kantoor. Hierdoor zijn wij telefonisch niet/minder te bereiken. Voor spoed (applicatie is niet bereikbaar/applicatie doet het niet) zijn we te bereiken op het normale nummer (deze staat doorgeschakeld naar 1 mobiel nummer). Hopelijk zijn we die dag vanaf 11 uur weer up en running.

 

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

10 januari 2019 / Rim

Verbouwen van ons nieuwe kantoor

De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest om samen met Ron van Constructive Arts en https://studiomommersteeg.nl ons nieuwe kantoor te ontwerpen. Nu dat grotendeels af is gerond kunnen we ook de binnenkant gaan slopen.

27 november 2018 / Rim

We zijn uit ons jasje gegroeid!

We hebben bijna drie jaar met veel plezier boven de Witte de Withstraat gewerkt, maar we zijn hier echt uit ons jasje gegroeid. Dus het werd tijd om op zoek te gaan naar een groter pand. En gelukkig hebben we die, een straat verderop, gevonden!

20 november 2018 / Rim

Meldpunt Uitbraken Infectieziekten

Ranshuijsen van Loon heeft voor Muiz de webapplicatie gebouwd, wat fungeert als een meldpunt waar zorgverleners besmettelijke ziektes en virussen in een ziekenhuis of verzorgingstehuis digitaal melden.

24 oktober 2018 / Rim

Twee stagiaires aan de slag!

Bij Ranshuijsen van Loon vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor stagiaires. We laten studenten graag kennismaken met ons bedrijf en leren ze hoe wij mensvriendelijke software toepassen in de praktijk. Onlangs zijn Giovanni en Jurgen bij Ranshuijsen van Loon begonnen.

22 oktober 2018 / Rim

Twee nieuwe collegas zijn gestart

Ranshuijsen van Loon is altijd op zoek naar developers met een passie voor gebruiksvriendelijkheid. Twan en Diederik voldoen allebei aan onze criteria, maar nog belangrijker is dat Ranshuijsen van Loon ook aan hun criteria voldoet. Ze stellen zich graag voor